Koopzondag 29 Oktober

Koopzondag 29 Oktober

Zondag 29 Oktober is het alweer de laatste zondag van de maand. We zijn dan weer voor je geopend van 13 tot 17 uur. Onze showroom is geheel vernieuwd. Onze beddengoed afdeling heeft een geheel vernieuwde indeling gekregen. Alles om van jouw bed een droombed te maken hebben kun je nu vinden in onze geheel vernieuwde shop. Jij gaat je helemaal thuis voelen in deze nieuwe afdeling.

Kom je ook gezellig een kop koffie drinken..? Neem gerust plaats aan onze gezellige tafel waar het je aan niets zal ontbreken! De nieuwe collectie van Beddinghouse is bijna helemaal op voorraad. Kom genieten van onze collecties bedtextiel en boxsprings. Ook hebben we veel nieuwe modellen boxsprings staan. En wist jij dat Van de Mortel de officiele dealer is voor Snurkwear van Deurne, Helmond, Nuenen, Gemert e/o? Tijd voor kwaliteit nightwear én super hip design, voor het hele gezin, hoe gaaf is dat..? Dus loop gerust binnen om inspiratie op te doen. En wil je een uitgebreid advies? Dan maak je hier even een afspraak, dan weet je zeker dat we voldoende tijd voor je hebben. Wij staan uitgerust voor je klaar! Iedere laatste zondag van de maand zijn we open.

 

Wil je ook het laatste slaapnieuws niet missen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bruikbare tips, aanbiedingen en nog veel meer.