Koopzondag 27 Januari
SALE Januari

Koopzondag 27 Januari

Op Koopzondag 27 Januari zijn we open voor je van 13 tot 17 uur. En het is SALE dus we hebben heel veel beddengoed, matrassen en ledikanten afgeprijsd. Ook hebben we al nieuwe modellen boxsprings en bedden, zoals de nieuwe Auping Auronde en de Avek Fier design boxspring. Ben je op zoek naar een mooie aanbieding? Alle Tempur matassen zijn nu afgeprijd met minimaal 50% voor alle uitvoeringen kijk je op onze SALE pagina.

Kom je ook gezellig een drankje doen..? Neem gerust plaats aan onze gezellige tafel waar het je aan niets zal ontbreken! Kom genieten van onze collecties bedtextiel en boxsprings. Kom jij ook uit Deurne, Helmond, Gemert, Bakel, Einhoven, Geldrop, Meijel, Sevenum, Venray e/o? Loop dan gerust binnen om inspiratie op te doen. En wil je een uitgebreid advies? Dan maak je hier even een afspraak, dan weet je zeker dat we voldoende tijd voor je hebben. Wij staan uitgerust voor je klaar! Iedere laatste zondag van de maand zijn we open.

Wil je ook het laatste slaapnieuws niet missen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bruikbare tips, aanbiedingen en nog veel meer. van de Mortel is ook te vinden op www.bedden-info