Koopzondag 29 April
Voorjaar

Koopzondag 29 April

Zondag 29 April zijn we weer voor je geopend van 13 tot 17 uur. Laat je inspireren door onze nieuwe voorjaarscollecties, laat de lente maar beginnen! Onze Bedtextiel, boxsprings en matrassen saan er weer helemaal fris bij om te worden uitgetest. Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie beddengoed en hoofdkussens.

Kom je ook gezellig een kop koffie drinken..? Neem gerust plaats aan onze gezellige tafel waar het je aan niets zal ontbreken! Kom genieten van onze collecties bedtextiel en boxsprings. Kom jij ook uit Deurne, Helmond, Gemert, Bakel, Einhoven, Geldrop, Meijel, Sevenum, Venray e/o? Loop dan gerust binnen om inspiratie op te doen. En wil je een uitgebreid advies? Dan maak je hier even een afspraak, dan weet je zeker dat we voldoende tijd voor je hebben. Wij staan uitgerust voor je klaar! Iedere laatste zondag van de maand zijn we open.

 

Wil je ook het laatste slaapnieuws niet missen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bruikbare tips, aanbiedingen en nog veel meer.