Koopzondag 29 Juli
Zomer

Koopzondag 29 Juli

Op Koopzondag 29 Juli zijn we open voor je van 13 tot 17 uur. Laat de zomer maar beginnen! Onze Bedtextiel, boxsprings en matrassen staan er helemaal fris bij om te worden uitgetest. Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie beddengoed en hoofdkussens. We hebben ook heel veel beddengoed voor je afgeprijsd. Bekijk hier alvast onze SALE-folder. En ben je op zoek naar een mooie aanbieding? Alle Tempur matassen zijn nu afgeprijd met minimaal 50% voor alle uitvoeringen kijk je op onze SALE pagina.

Kom je ook gezellig een kop koffie drinken..? Neem gerust plaats aan onze gezellige tafel waar het je aan niets zal ontbreken! Kom genieten van onze collecties bedtextiel en boxsprings. Kom jij ook uit Deurne, Helmond, Gemert, Bakel, Einhoven, Geldrop, Meijel, Sevenum, Venray e/o? Loop dan gerust binnen om inspiratie op te doen. En wil je een uitgebreid advies? Dan maak je hier even een afspraak, dan weet je zeker dat we voldoende tijd voor je hebben. Wij staan uitgerust voor je klaar! Iedere laatste zondag van de maand zijn we open.

 

Wil je ook het laatste slaapnieuws niet missen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bruikbare tips, aanbiedingen en nog veel meer. van de Mortel is ook te vinden op www.bedden-info