Koopzondag 24 Mei
13.00 - 17.00 uur

Koopzondag 24 Mei

Lieve mensen,

Wij zijn op zondag 24 Mei “gewoon” open voor je van 13 tot 17 uur. Wel vragen we je alle RIVM richtlijnen te volgen voor je eigen én onze gezondheid. We presenteren de nieuwe collectie zomer 2020 voor je. Onze huis aan huis folder van dit seizoen vindt je hier VJ20 BH Folder BH Wissel_LR04, dan kun je alvast een kijkje nemen.

Onze openingstijden zijn tot nader bericht gewijzigd.

We zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur wel hebben we op vrijdag gewoon koopavond tot 21.00 uur.

In onze vernieuwde showroom staan de nieuwste modellen boxsprings en bedden, zoals de nieuwe Auping Original en de Avek Fier design boxspring. Ben je op zoek naar een mooie aanbieding? We hebben nog een aantal Tempur matrassen en schotelbodems afgeprijsd met minimaal 50%. Voor alle uitvoeringen kijk je op onze SALE pagina.

Kom je ook gezellig een drankje doen..? Neem gerust plaats aan onze gezellige tafel waar het je aan niets zal ontbreken! Kom genieten van onze collecties bedtextiel en boxsprings. Kom jij ook uit Deurne, Helmond, Gemert, Bakel, Einhoven, Geldrop, Meijel, Sevenum, Horst, Venray e/o? Loop dan gerust binnen om inspiratie op te doen. Wil je een uitgebreid advies? Maak hier even een afspraak, dan weet je zeker dat we voldoende tijd voor je hebben. Wij staan uitgerust voor je klaar! Iedere laatste zondag van de maand zijn we open.

Wil je ook het laatste slaapnieuws niet missen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bruikbare tips, aanbiedingen en nog veel meer. Van de Mortel is ook te vinden op www.bedden-info