Koopzondag 26 Juli
13.00 - 17.00 uur

Koopzondag 26 Juli

Lieve mensen,

Wij zijn op zondag 26 Juli open voor je van 13 tot 17 uur. Wel vragen we je alle RIVM richtlijnen te volgen voor je eigen én onze gezondheid. We hebben de SALE collectie al voor je klaarstaan. Onze huis aan SALE folder van dit seizoen vindt je hier Beddinghouse sale folder, dan kun je alvast een kijkje nemen.

In onze vernieuwde showroom staan de nieuwste modellen boxsprings en bedden, zoals de nieuwe Auping Original en de Avek Fier design boxspring. Ben je op zoek naar een mooie aanbieding? We hebben nog een aantal Tempur matrassen en schotelbodems afgeprijsd met minimaal 50%. Voor alle uitvoeringen kijk je op onze SALE pagina.

Kom je ook gezellig een drankje doen..? Neem gerust plaats aan onze gezellige tafel waar het je aan niets zal ontbreken! Kom genieten van onze collecties bedtextiel en boxsprings. Kom jij ook uit Deurne, Helmond, Gemert, Bakel, Einhoven, Geldrop, Meijel, Sevenum, Horst, Venray e/o? Loop dan gerust binnen om inspiratie op te doen. Wil je een uitgebreid advies? Maak hier even een afspraak, dan weet je zeker dat we voldoende tijd voor je hebben. Wij staan uitgerust voor je klaar! Iedere laatste zondag van de maand zijn we open.

Wil je ook het laatste slaapnieuws niet missen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bruikbare tips, aanbiedingen en nog veel meer. Van de Mortel is ook te vinden op www.bedden-info