Tempur
drukverlagend slapen

TEMPUR • Bedden • Bedbodems • Matrassen • Hoofdkussens • Dekbedden

Stel je eens voor dat jouw lichaam zo ontspannen aanvoelt, dat het lijkt alsof je zweeft…

TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de contouren van je lichaam aan en ondersteunen jou zodanig dat je je helemaal gewichtloos voelt. Het unieke materiaal is zacht waar je het wenst en stevig waar het nodig is, zodat je uitgerust een nieuwe dag tegemoet gaat.

TEMPUR heeft drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, allen met een eigen gevoel, en allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van je lichaam. Van de Mortel in Deurne heeft Tempur speciaal geselecteerd om de unieke drukverlagende eigenschappen in combinatie met de hoge kwaliteit. 15 jaar garantie op matrassen (in combinatie met een TEMPUR schotelbodem) zegt genoeg over de hoge kwaliteit!

Om te voelen of  TEMPUR goed bij je past kun je alvast onze droombeddentest invullen en een afspraak inplannen om te komen voelen in onze winkel in Deurne. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website van TEMPUR. Ben je samen met Ard of Ellie tot de conclusie gekomen dat TEMPUR het beste bij je past dan geven wij natuurlijk ook altijd 100% slaapgarantie!

Van de Mortel in Deurne is jou TEMPUR dealer voor Someren, Asten, Deurne, Bakel, Milheeze, Gemert, Helmond, Venray, Horst, Grubbenvorst, Venlo, Boxmeer, Brabant en Limburg. Van de Mortel,uitgerust in slaapcomfort is ook te vinden op www.bedden-info.nl