Auping

Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort is er trots op dealer te zijn van dit duurzame, puur Nederlandse beddenmerk. Auping maakt boxsprings, bedden, spiraalbodems en matrassen op maat. Van de Mortel, jouw Auping dealer voor heel Noord-Brabant en Limburg, Gemert, Uden, Veghel, Helmond, Asten, Someren, Bakel en Venray. Bij ons tref je bijna de gehele collectie van Auping aan. Ook vernieuwen we regelmatig ons Auping assortiment. Daarom hebben we ook vaak showroommodellen met een flinke korting voor je geselecteerd. Neem gerust een kijkje op onze eigen sale pagina.

  • Het Auronde bed dat al meer als 40 jaar bestaat. Met recht een echte design klassieker.
  • De Original boxspring collectie. Met in de basis de uitstekend ventilerende spiraalbodem met daarop een verend interieur, en dan  gestoffeerd naar jouw wensen. Stel je boxspring samen met een passend hoofdbord, voetbord, matras en eventueel een topper en jou nachtrust is gegarandeerd de komende 10 jaar. Vind je het moeilijk om te kiezen vul dan eerst onze droombeddentest in en maak meteen een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies.
  • De Essential. Het eerste bed dat 100% cradle to cradle is gecertificeerd. Helder en modern design gaan hand in hand met duurzaamheid. Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren in combinatie met alle Auping spiraalbodems en matrassen.
  • De Original. Ben je op zoek naar een flexibel, minimalistisch en helder ontwerp met de spiraalbodem als perfecte basis? Dan is de Original jou keuze. Kijk maar eens naar de mogelijkheden op Auping.nl
  • De Criade boxspring. Jij stelt hem helemaal zelf samen naar jouw wens. Het eigentijdse ontwerp met het unieke frame is zeer comfortabel en dankzij de grote variatie aan stoffen, hoofd- en voetborden en stofcombinaties creëer jij deze boxspring helemaal zelf.
  • De spiraalbodem, is de meest ventilerende bedbodem die er bestaat met zijn open structuur van 80%. De spiraalbodem zorgt ervoor dat frisse lucht constant circuleert. Dan wordt je altijd fris en uitgerust wakker.
  • Bedtextiel. Auping is altijd vooruitstrevend, ook op het gebied van bedtextiel. Mooie satijnen of perkal overtrekken met heldere, grafische, verassende ontwerpen. De finishing touch voor iedere slaapkamer met een Auping bed.