Auping
nights better days

Auping Boxsprings Bedden Spiraalbodems en Matrassen

Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort is er trots op select dealer te zijn van dit duurzame, puur Nederlandse beddenmerk. Van de Mortel, jouw Auping Dealer voor heel Noord-Brabant en Limburg, Gemert, Uden, Veghel, Helmond, Asten, Someren, Bakel en Venray. Bij ons treft u bijna de gehele collectie van Auping aan. Ook vernieuwen wij regelmatig ons Auping assortiment. Daarom hebben we ook vaak showroommodellen met een flinke korting in de Auping outlet staan. Neem er gerust een kijkje, misschien staat er wel iets voor je bij. Ook te bekijken op onze eigen sale pagina.

  • Het Auronde bed dat al meer als 40 jaar bestaat. Met recht een echte design klassieker.
  • De Original boxspring collectie. Met in de basis de uitstekend ventilerende spiraalbodem met daarop een verend interieur, en dan  gestoffeerd naar jouw wensen. Stel je boxspring samen met een passend hoofdbord, voetbord, matras en eventueel een topper en jou nachtrust is gegarandeerd de komende 10 jaar. Vindt je het moeilijk om te kiezen vul dan eerst onze droombeddentest in en maak meteen een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies.
  • De Essential. Het eerste bed dat 100% cradle to cradle is gecertificeerd. Helder en modern design gaan hand in hand met duurzaamheid. Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren in combinatie met alle Auping spiraalbodems en matrassen.
  • De Original. Ben je op zoek naar een flexibel, minimalistisch en helder ontwerp met de spiraalbodem als perfecte basis? Dan is de Original jou keuze. Kijk maar eens naar de mogelijkheden op Auping.nl
  • De Criade boxspring. Jij stelt hem helemaal zelf samen naar jouw wens. Het eigentijdse ontwerp met het unieke frame is zeer comfortabel en dankzij de grote variatie aan stoffen, hoofd- en voetborden en stofcombinaties creëer jij deze boxspring helemaal zelf.
  • De spiraalbodem, is de meest ventilerende bedbodem die er bestaat met zijn open structuur. 80% van spiraalbodem zorgt ervoor dat frisse lucht constant circuleert. Dan wordt je altijd fris en uitgerust wakker.
  • Bedtextiel. Auping kiest altijd voor de laatste trends, ook op het gebied van bedtextiel. Mooie satijnen of percal overtrekken met heldere, verassende ontwerpen. De finishing touch van iedere Auping slaapkamer!