Beddinghouse

Bedmode volgens de laatste trends

Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort in Deurne kiest voor de mooie beddengoed producten van Beddinghouse. Dit Nederlandse bedrijf uit Lisse levert beddengoed volgens de laatste trends. Minimaal 2 x per jaar gaat de collectie volledig op de schop, om weer helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Beddinghouse heeft verschillende bekende labels in hun portefeuille. Zo maken zij al het beddengoed voor Auping. Ook de labels Vincent van Goch, At Home, Kardol & Verstraten, Oilily, Riviera Maison, Ariadne at home, Marjolein Bastin en KAAT Amsterdam worden geproduceerd door Beddinghouse. Met KAAT Amsterdam kun je jou bed heel gemakkelijk afstylen. De vele modieuze kussens geven jou bed net dat beetje extra. Ook leveren wij de volledige collectie molton en hoeslakens van Beddinghouse. Hoeslakens met een goede prijs/kwaliteiverhouding in vele kleuren. Ook hebben we 2 keer per jaar aantrekkelijke SALE-items van deze collecties. We houden je hiervan op de hoogte d.m.v. SALE-folders rond kerst en voor de zomervakanties.

Wij zijn dealer van al deze labels. De keuze is dus enorm en wordt minstens twee maal per jaar volledig vernieuwd om van jou slaapkamer een hippe droomslaapkamer te maken. Dan loop jij ook met je ogen open veel prettiger je slaapkamer binnen. En dat slaapt natuurlijk ook veel beter. Lees ook eens onze slaaptips voor een betere nachtrust.

Van de Mortel slaapcomfort in Deurne is jouw Beddinghouse dealer voor Brabant, Limburg, Helmond, Bakel, Asten, Gemert, Meijel, Neerkant, Someren en Venray.