Garantie & Levering

Garantie & Levering

GARANTIE en een CORRECTE LEVERING staan bij ons in hoofdletters geschreven. Aflevering wordt door Ard zelf helemaal in eigen beheer gedaan. Ook kan Ard nog rekenen op heel veel hand-en spandiensten van zijn vader Jo. Hij geniet inmiddels van zijn welverdiende pensioen, maar komt nog iedere dag even binnenlopen en helpt Ard graag mee in de uitlevering. Door zijn meer dan 40 jaren ervaring een waardevolle aanvulling!

Wat betreft garantie staan wij voor de volle 100% achter de collectie die wij hebben samengesteld. Natuurlijk geven wij de garanties van onze leveranciers 1 op 1 door aan onze klanten. Maar wij gaan nog een stap verder. Je mag ook na de officiële garantieperiode nog bij ons aankloppen voor een oplossing. We gaan dan samen kijken wat de uitdaging is en hoe we die op kunnen lossen. Je mag er op vertrouwen dat we altijd met een oplossing komen. Bovendien verlenen wij natuurlijk onze unieke 100% slaapgarantie. Klik hier om te lezen wat die garantie precies inhoudt.

Onze aandacht maakt slapen niet alleen beter maar ook mooier. Kortom:  Met Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort in Deurne ga jij uitgerust een nieuwe dag tegemoet…