Bella Donna hoeslakens en moltons

Zoals je van een echte beddenspecialist mag verwachten kiest Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort te Deurne ook voor de beste materialen als het gaat om het opmaken van je bed. Wij werken samen met Formesse. Deze leverancier uit Duitsland is gespecialiseerd in het produceren van hoeslakens. De jarenlange kennis en ervaring die zij hebben verwerken zij in hun moltons en hoeslakens. De onovertroffen elasticiteit en pasvorm maakt het Bella Donna jersey hoeslaken tot de beste in zijn soort. Door de samenstelling van 97% katoen en 3% elastan kies je voor een hoeslaken dat nooit broeierig voelt maar wel kreukvrij, zacht en bovendien pilling-vrij is. Ook de Bella Donna molton heeft een stretch in de lengte én de breedte waardoor deze een perfecte pasvorm heeft.

De dubbel getwijnde garens zorgen door speciale breitechnieken voor een perfecte pasvorm. Sta in de morgen op en je hoeft niets aan je bed te doen. Het Bella Donna jersey hoeslaken zit altijd glad en strak. Ook tijdens de slaap zul je nooit een vervelende rimpel kunnen ontdekken. En de pret begint al bij het opmaken van je bed, de Bella Donna kwaliteit laat zich erg gemakkelijk opmaken. Omdat het bij jersey hoeslakens soms lastig te zien is wat de lengte en de breedte is, zit het label altijd in de rechter bovenhoek gestikt. Kijk voor meer handige producttips ook eens op onze speciale pagina.

Meer dan 50 kleuren zorgen voor een altijd passend hoeslaken bij je beddengoed. Ook speciale maten kunnen op verzoek worden geleverd. Bella Donna hoeslakens zijn geschikt voor alle soorten matrassen, toppers, splittoppers, waterbedden, extra hoge matrassen etc. Voor meer informatie bezoek www.formesse.nl 

Van de Mortel in Deurne is jou Bella Donna dealer voor Someren, Asten, Deurne, Bakel, Milheeze, Gemert, Helmond, Venray, Horst, Grubbenvorst, Venlo, Boxmeer, Brabant en Limburg.