KREAMAT
original beds

Slapen á la carte • Boxspring • Matrassen

Het á la carte slaapsysteem

Van de Mortel in Deurne kiest voor Kreamat original beds uit België vanwege het comfortabele zachte ligcomfort en de zeer goede ondersteuning! Kreamat heeft in samenwerking met wetenschappers van de universiteit van Leuven een meetsysteem ontwikkeld wat ervoor zorgt dat jou Kreamat bed precies past bij jou lichaamsbouw. 100% gegarandeerd de juiste lighouding, voor jarenlang…? Wie wil dat nou niet? Wij meten je op met een speciaal voor Kreamat ontworpen computerprogramma. Aan de hand van de meetresultaten geeft het systeem aan welke samenstelling van boxspring, matras en hoofdkussen voor jou de ideale lighouding oplevert. Natuurlijk geven wij ook op deze samenstelling onze 100% slaapgarantie.

Kreamat Sparta

Kreamat zet met de Sparta collectie het slaapcomfort in een ruimer kader. Van het bed naar het leven in de 24-uurs-slaapkamer. Dit interieurconcept, ontworpen door Studio Segers, vertrekt van de elementaire randvoorwaarden. Geen overdaad aan luxe, wel praktische en esthetische elementen voor een gerieflijk ingericht interieur. Dat alles in combinatie met de comfortabele zachte Sparta matrassen met een zeer goede ondersteuning zorgt ervoor dat je niet alleen uitgerust maar ook in stijl wakker wordt. Kijk ook eens op www.kreamat.be.

Van de Mortel in Deurne is jou Kreamat dealer voor Someren, Asten, Deurne, Bakel, Milheeze, Gemert, Helmond, Eindhoven, Venray, Brabant en Limburg.