Schramm

Al ruim 30 jaar  zijn wij één van de 20 trotse Schramm dealers in Nederland. Schramm home of sleep, behoort tot de absolute wereldtop van het slaapcomfort.

Al meer dan 3 generaties lang staat Schramm synoniem voor allesomvattend slaapcomfort, altijd in ontwikkeling, zonder concessies te doen aan kwaliteit, vorm en comfort. Tot in het kleinste detail doordacht handwerk maakt ieder Schramm slaapsysteem tot een uniek stukje vakwerk.

Kies jij ook voor de onovertroffen stabiliteit, flexibiliteit en kwaliteit van een Schramm slaapsysteem? Het oventhermisch veredelen ná het winden van de veren zorgt voor een stabiele veer tot in lengte van dagen. Daarom geven Schramm matrassen tot in lengte van dagen een perfecte ondersteuning, zonder kuilvorming! Jouw lighouding blijft daarom ook na 10 jaar nog steeds dezelfde. Dit in combinatie met de unieke ventilerende eigenschappen zorgt voor een onovertroffen ligcomfort. Bovendien stel jij natuurlijk helemaal jou boxspring zelf samen om te komen tot een bed wat niet alleen fantastisch slaapt maar er ook helemaal naar wens uitziet. De meeste boxsprings hebben afneembare stoffering, waardoor reinigen zeer makkelijk word. En na verloop van tijd kun je ook kiezen voor een andere bekleding zodat jouw bed met de tijd meegaat.

Laat je uitgebreid adviseren in onze winkel in Deurne. Wij hebben een zeer ruim assortiment van dit mooie merk opgenomen in onze collectie. Neem voor een uitgebreid advies voldoende tijd en maak van te voren een afspraak. Doe ook eerst even onze droombeddentest en wordt je bewust van jouw persoonlijke voorkeuren en gewoontes. Neem ook eens een kijkje op de website van Schramm om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden.