Sterke service

Typisch Van de Mortel is onze sterke service. Onze klanten kunnen rekenen op goede ondersteuning. Voor, tijdens en na uw aankoop. Je mag bijvoorbeeld altijd gratis thuis je nieuwe hoofdkussens testen. Bij aankoop van een matras, nemen we je oude exemplaar gratis mee. Deze bieden we meteen aan voor recycling. Goed voor jouw portemonnee en het milieu. Ook komen we graag bij je thuis om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Niet alleen vlak na de aankoop, maar zelfs vijf jaar daarna.

50 jaar ervaring, 100% slaapcomfort

50 jaar ervaring vertaalt zich in 100% slaapcomfort. Drie generaties deskundigheid leveren pure kwaliteit. Altijd eerlijk. Altijd betrouwbaar. Altijd persoonlijk. Dat is Van de Mortel in een notendop.

Altijd advies op maat

Goed advies heeft tijd nodig. We nemen die tijd. Onder het genot van een kop koffie inventariseren we eerst je wensen. Dan volgt maatwerk in detail. We gaan proefliggen en laten je ervaren wat ondersteuning is. Alles in dienst van je nachtrust. Je bed moet passen als een handschoen.

100% slaapgarantie

We nemen uitgebreid de tijd om je droombed samen te stellen. Je komt naar onze showroom voor de droombeddentest. Wij laten hierbij niets aan het toeval over en zorgen dat je met het best passende slaapsysteem naar huis gaat. Omdat we je lichaam ook de tijd gunnen om aan het nieuwe bed te wennen, is een aantal spelregels gemaakt.

5 jaar service aan huis

Je neemt onze service letterlijk mee naar huis. Vragen, opmerkingen of problemen?
Bel: 0493-312812 en we komen naar je toe. Ook vijf jaar na de aankoop. Gratis!

Thuis kussens testen

Als het op je nachtrust aankomt, zijn hoofdkussens van onschatbare waarde. Vooral bij nek-, schouderklachten en hoofdpijn. Bij ons kun je verschillende kussens thuis gratis testen. Dat werkt! Vraag naar de voorwaarden.

Vanaf zeer betaalbare prijzen

Wij gunnen iedereen een goede nachtrust. Vandaar dat we vanaf betaalbare prijzen kwaliteit en oplossingen in huis hebben. En weet u wat het mooie is? Onze hoogstaande service is voor iedereen betaalbaar. Die is namelijk gratis.

Compleet en veelzijdig

Wij zijn specialist in bedden & matrassen, kussens & dekbedden en beddengoed. Altijd compleet. Altijd veelzijdig. Altijd innovatief. Wij staan voor 100% slaapcomfort. Tot in detail.